Copyright Kleurcodes

Op Deltawerken Online wordt een grote hoeveelheid materiaal aangeboden. Elk media item heeft een bepaalde copyright kleurcode. Deze kleurcodes geven op een makkelijke manier aan welk materiaal wel vrij gebruikt mag worden en welk niet. Hieronder staan de 4 verschillende kleurcodes uitgelegd.

 Groen

Al het materiaal wat zich op de website bevindt met kleurcode groen mag vrij worden gebruikt voor niet-commerciëledoeleinden. Er is sprake van open-content. Wij hopen natuurlijk dat u een link plaatst naar Deltawerken Online.

 Geel

Gebruik voor niet-commerciële doeleinden is toegestaan indien direct bij de foto een bronvermelding wordt geplaatst. Daarnaast hopen we dat u een verwijzing naar Deltawerken Online plaatst.

 Rood

Gebruik van dit materiaal is niet toegestaan. Voor gebruik van het materiaal kunnen we u doorverwijzen naar de makers waarmee een overeenkomst over gebruik is te sluiten.

 Vraagteken

Bij enkele foto's van bijvoorbeeld de periode van de ramp van 1953 is onduidelijk wie de foto's heeft gemaakt. Dit is in de archieven ook niet bekend. Omdat echter deze foto's van een dermate belang zijn voor het project hebben wij ze toch geplaatst. Indien bij u wel bekend is wie de maker is, hopen wij dit van u te horen zodat we dit direct bij de foto kunnen plaatsten.