Bedrijven

Tijdens het project Deltawerken Online (2004) hebben er enkele bedrijven meegeholpen bij het bouwen van de website. Hieronder staan ze genoemd.

Nobis Stultius IT

Thomas Filius en Tjeerd Bijlsma van het bedrijf Nobis Stultius IT waren verantwoordelijk voor de technische realisatie op de website. Het Content Management Systeem van de site is gebaseerd op een systeem wat zij zelf reeds in ontwikkeling hadden. Omdat voor het project vrij specifieke is, zijn enkele modules ontwikkeld.

Orbit Studio

Wim Mertens van het bedrijf Orbit Studio was tijdens het project verantwoordelijk voor de layout, huisstijl, en mediapop-up. De mooie opzet en afwerking van de layout van zowel Deltawerken.Com als Deltawerken.Org, en daarnaast de integratie van de top-animatie geven de website zowel sfeer als overzicht. Dit maakt de Deltawerken.Com beleving compleet.

Meer informatie over Orbit Studio is te vinden op: www.orbitstudio.nl

Skypictures Luchtfotografie

Izak van Maldegem van Skypictures heeft ons geholpen bij het maken van de lucht video opnamen. Samen met hem hebben we tijdens onze bijna 3.5 uur durende vlucht die van Vlissingen via Antwerpen, Bergen-op-Zoom, Dordrecht en Rotterdam alle grote Deltawerken op videotape weten te krijgen. Deze beelden zijn als content op de website te vinden.

VG&S Accountants

Martin van Lingen, van het bureau VG&S Accountants heeft ons in de laatste fase van het project financieel advies gegeven.

Mede Mogelijk Gemaakt Door

Tijdens het project Deltawerken Online (2004) hebben we veel steun gekregen van de volgende personen, bedrijven en instanties. Wij willen hun van harte bedanken voor hun medewerking en hun aandeel in het succesvol maken van het project!

Prins Internet B.V.

Prins Internet sponsort de hosting van zowel deze site als die van de Stichting. Dankzij de steun van Jan Prins kan op deze wijze de website blijven draaien, ongeacht het aantal bezoekers.

Zeeuws Archief Middelburg

Wij willen het Zeeuws Archief bedanken voor de mogelijk die zij boden om 4 dagen in hun archief afbeeldingen en krantenartikelen te digitaliseren.

Alle informatie over het Zeeuws Archief is te vinden op www.zeeuwsarchief.nl

Rijkwaterstaat

Wij willen Rijkwaterstaat bedanken voor het feit dat ze ons de mogelijkheid hebben geboden om onder bronvermelding hun archieven op de site te mogen gebruiken. De beeldbank van Rijkswaterstaat heeft ons instaat gesteld om uit de duizende foto's onze eigen database te vullen met zo'n 1100 fotos over de bouw van de Deltawerken.

PZC - Provinciale Zeeuwse Courant

De PZC stond ons toe om artikelen, en getuigenverslagen van hun thema site over de ramp van 1953 toe te voegen aan de onze. Deze hebben de site een stuk persoonlijker gemaakt.